Zar Paulo er klar til Bålhøj Festival!
Den Aarhusianske kvintet Zar Paulo brugte 2022 og 2023 på at cementere deres navn på den danske musikscene. Den 10. august 2024 kan publikum se frem til at opleve det rigtigt godt anmeldte liveband, når de kommer til Nordjylland til Bålhøj Festival.

Zar Paulo er kommet ind på den danske musikscene med unikt talent for at skrive originale sange og skabe særlige liveoplevelser.

Deres sang ”Ik’ Gå Så Langt” fra anden halvdel af debutalbummet ”Elendig Software” blev udgivet i begyndelsen af 2023, og er med på Politikens liste over de bedste sange i 2023.

Avisen skriver sådan:
Kometerne fra Aarhus Amtssygehus har ikke alene brugt året på at spille sig i Superligaen for danske rockbands. Beklager, AGF, men der er nye himmelstormere i huset, og de har fart på.

Men ikke altid! For selv superhelte skal trække vejret, og det gør Zar Paulo på denne indfølte lejrbålssang proppet med omsorg til en generation med ondt i humøret.”

”De er lavet af stof, der kalder på større scener,” skrev Soundvenue i en femstjernet liveanmeldelse efter en udsolgt Zar Paulo koncert i Lille VEGA. Det er denne energi, Zar Paulo tager med sig på tour, når de til august kommer til Øster Brønderslev. ”Vi glæder os enormt meget til at komme ud at møde vores publikum. Det har været det vildeste at mærke, hvor meget energi folk deler ud af til vores koncerter. Som det liveband vi er, giver det virkelig blod på tanden efter at brænde helt igennem,” siger guitarist Johan Horsmans.