“Den ægte lyd af nu, der braser gennem din dør” (Rolling Stone, USA)

“Verdens bedste to-personers-rock’n’roll-ensemble” (The Next Big Thing, UK)

“Den ægte vare” (Vive Le Rock, UK)

The Courettes er en eksplosiv rockduo fra Danmark og Brasilien. Flavia Couri sang og på guitar og Martin Couri har kombineret den perfekte blanding af garagerock, 60er-pigepop, wall of sound, surfmusik og doo-wop. Bandet er som The Ronettes møder The Ramones til en vild fest i Gold Star Studiernes ekkokammer.

Allerede rost af verdens største musikmagasiner, skriver bandet i 2020 kontrakt med det legendariske, engelske pladeselskab Damaged Goods Records og placerer dem på samme fine liste som mange internationale top-rockikoner.

Bandets tredje album ”Back In Mono” blev udgivet i efteråret 2021 og er en utrolig milepæl i deres karriere. Albummet viser et band i topform med fantastiske sangskriverevner og langt bredere nuancer end tidligere.

Deres seneste singler” Want You! Like A Cigarette”, ”Hop The Twig” og “R.I.N.G.O” har alle fået massiv airplay på BBC6 Radio i England og på radiostationer i Europa og USA. ”Back In Mono” har fået topanmeldelser i de største magasiner som Mojo, Classic Rock og Shindig og nåede utallige Best Of Album-lister i 2021.

I øjeblikket turnerer de Europa tyndt – Spanien, Italien, Frankrig, Norge, Tyskland, England og Belgien med enkelte afstikkere til Danmark – og 12. august kan de opleves på Bålhøj Festival!

Se deres imponerende turnéplan og hør noget af deres musik på https://www.thecourettes.com/

(Bandfoto: Morten Madsen)