Når Sanne Salomonsen går på scenen på Bålhøj Festival 2024 den 10. august 2024 akkompagneres hun af The Antonelli Orchestra, der er ledet af hendes gamle ven, trommeslager og kapelmester Claes Antonsen. Orkesteret er kendt fra bl.a. Vild Med Dans og Toppen Af Poppen.

Sanne udtaler:  Jeg glæder mig helt vildt til at spille mit største album igen fra start til slut og i den samme ånd det blev indspillet, sammen med min ven Claes Antonsen og hans skønne band, The Antonelli Orchestra. Jeg er sikker på at det bliver specielt.”

Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen har gennem årtier været en institution i dansk rock og givet inspiration for en generation af håbefulde sangere rundt om i landet.

I 2024 spiller hun hele sit store gennembrudsalbum – ¨Sanne¨ fra 1989 – fra start til slut ved seks eksklusive koncerter, men turneen forlænges, så hun også kan komme til Bålhøj Festival.

Publikum kan glæde sig til et gensyn med store hits som ”Kærligheden Kalder”, ”Hvis du forstod”, ”Jeg’ i live”, ”Sæt Fri”, ”Ingen kan forhindre” og ”Tænk på mig”. Musikken på albummet er skrevet af Rugsted & Kreutzfeldt der også producerede, og teksterne af Thomas Helmig, Anne Linnet og Mats Ronander. Det ikoniske album gik som den første danske plade nogensinde nummer ét i Sverige, og solgte mere end en halv million eksemplarer i Skandinavien. Albummet blev årets mest solgte danske rockalbum, og udkom året efter i en engelsk version med titlen ”Love Is Gonna Call”.

Udover sangene fra ”Sanne” vil koncerterne blive krydret med en række Greatest Hits.

The Antonelli Orchestra
De leger med klassikerne. De kaster sig over musikalske opgaver, ingen andre tør. Energi, kreativitet og mod, med afsæt i nogle af de absolut dygtigste og mest rutinerede musikere i Danmark, har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje.

Du kender dem fra TV. Over én million danskere hører dem uge efter uge, når de styrer ballet i TV2’s seersucces Vild Med Dans og står bag nogle af landets største artister i Toppen af Poppen.

Med deres varme og swingende versioner og fortolkninger af alt fra klassiske stykker til moderne pophits har The Antonelli Orchestra, som intet andet orkester for længst sat standarden for en uforglemmelig fest – uanset hvor den finder sted. Hver for sig, behersker de alt fra den klassiske musik til de mest moderne hits og tilsammen kan de spille alt. I en tid hvor musik produceres i metermål, er The Antonelli Orchestra levende live musik spillet af rigtige musikere. Den ægte vare leveret på et niveau, som er de største artister værdige.

Det er derfor The Antonelli Orchestra spiller musik. Og det er derfor, at de løfter ethvert publikum ved enhver lejlighed – og således også Bålhøj Festival 10. august 2024 med Sanne Salomonsen som solist.