ICEKIID

En af Danmarks mest dynamiske og karismatiske afro-beat-sensationer, ICEKIID, er klar til at tage på en tur rundt i det danske sommerlandskab i 2024. ICEKIID har cementeret sin position som en af Danmarks mest lovende artister og afro-beat sangere med en lang stime af hits og en overvældende scenetilstedeværelse.

ICEKIIDs unikke talent og hans samling af gennemførte hits, som ‘ErruDumEllaHvad’, ‘Gulddans’, ‘Jumeirah’, ‘Blondiner & Brunetter’ samt mange flere, garanterer et højspændt og energifyldt show hver eneste gang. Med FCK-hyldestsangen ’Gulddans’ fra 2016 fik ICEKIID brudt igennem på musikscenen og i 2021 skrev han dansk musikhistorie ved at sikre sig en plads til ‘ErruDumEllaHvad’ i det populære videospil FIFA.

Sommeren 2023 har været et vidnesbyrd om det ekstraordinære talent, som ICEKIID besidder. Han har taget festivalscenerne med storm og efterladt publikum forbløffet over sine uforglemmelige optrædener. ICEKIIDs unikke evne til at levere friske og engagerende tekster, innovative beats og en uovertruffen energi på scenen har konsekvent tiltrukket publikum i imponerende mængder.

Mens han forbereder sig på sin kommende sommerturné, kan fans se frem til at opleve et endnu mere energisk og medrivende show fra den unge hitmager, der fortsætter med at redefinere dansk hiphop. Den kommende sommer bliver et brag af en fest, når ICEKIID rykker ud med sit store band, og med én mission; at få Danmark til at danse.

Han skal være så velkommen til også at få bøgetræerne på Bålhøj Festival i Øster Brønderslev til at vibrere – og folk til at danse i skoven lørdag 10. august 2024!