The Blue Van

Bålhøj Festival august 2022  

Køb billet

The Blue Van på hjemmebane

Vores lokale rock-helte fra The Blue Van har spillet på Bålhøj Festival i alt 5 gange (2009, 2010, 2011, 2014 og 2017), så festivalen må siges at være deres hjemmebane.

Det er den på flere måder, for The Blue Van består af Steffen Westmark (vokal og guitar) fra Øster Brønderslev, Søren Christensen (guitar, keyboard og kor) og Allan Fjeldgaard Villadsen (bas) fra Hallund samt Per Mølgaard Jørgensen (trommer og kor) fra Hollensted.

Deres lokal tilknytning har de aldrig sluppet, selv om de med store succes har spillet mange steder i hele verden. De har stadig deres familier boende lokalt, så de mødes her af og til. Og selv om bandet nu bor spredt flere steder i Danmark, og en bor i Norge, mødes de stadig og turnerer.

Deres indbyrdes forhold har været stærkt helt siden drengeårene, og de skulle have fejret deres 25-års jubilæum med en præsentation af deres dengang helt nye album “From Responsible Sources” ved festivalen i 2020, som jo blev aflyst.

Derfor var The Blue Van et stensikkert genvalg til Bålhøj Festival 2021, hvor de med garanti slutter årets festival med endnu en helt fantastisk live koncert. The Blue Van er netop kendt for deres energiske og bundmusikalske koncerter, så det bliver en festlig afslutning på årets Bålhøj Festival.

Hele programmet er stykket sammen, så der på festivalen bliver lejlighed til at høre nogle af Danmarks bedste livebands i forskellige genrer samt ikke mindst til også at høre ny musik.