fbpx

Outlandish

BÅLHØJ FESTIVAL 2020
er desværre
AFLYST
pga. coronavirus og regeringens nødvendige forholdsregler.

VI ER TILBAGE IGEN 2021!

 

 

Køb billet

Outlandish er klar til at fortsætte deres musikalske rejse med både helt ny og gammel musik, og turen går i 2020 til Øster Brønderslev. Her spiller de på Bålhøj Festival lørdag 8. august.

Gruppen består i dag af Waqas Qadri og Lenny Martinez samt deres fantastiske band, som de har spillet med gennem mere end 10 år. I perioden 1997-2017 var Isam Bahiri også med i gruppen, men han har siden haft en solokarriere

Deres koncert vil være en blanding af de store hits og ny musik, heriblandt Aicha, Guantanamo, Walou, I Only Ask Of God, Callin’ U, Look Into My Eyes, Warrior/Worrier, og ikke mindst hittet “Might Not Be Right” og de seneste udspil ”Let it go” og ”Let it go”.

Outlandish har i den nuværende opsætning spillet rundt om i Danmark, til store festivaler i Indien, og på utallige klubber i Beirut, UK, Tyskland, Cuba, Rusland, Rumænien, Kazakstan (mange shows).

De er garanter for et godt show spækket med hits, der får folk med, og det glæder vi os til at opleve i skoven på toppen af Øster Brønderslev, siger Mette Rask fra Bålhøj Festivals musikgruppe.