Lord Siva

Bålhøj Festival august 2022  

Køb billet

LORD SIVA er på vej!

Der er helt sikkert ikke ret mange, der kender musik med Brian Sivabalan. Navnet kommer fra hans tamilske rødder fra Sri Lanka, men han er vokset op i Vodskov. Han er nemlig bedre kendt som musikeren Lord Siva, og hans musik har alle helt sikkert hørt, for det er blevet spillet rigtigt meget på alle medier.

Nu kan Lord Sivas musik også nydes på hans nordjyske hjemmebane. Han spiller nemlig lørdag 7. august på Bålhøj Festival i Øster Brønderslev.

Lord Siva er en kunstner, der de seneste år har skrevet og udgivet mange gode sange, og han har modtaget mange priser for dem. Han begyndte som lidt melankolsk sanger i genren R’n’B’, men som tidsskriftet Soundvenue skriver: Lord Siva er simpelthen sprunget ud som vaskeægte popstjerne. De kalder det en bevægelse fra mørke til lys og fortsætter: Har vi ikke alle brug for det i 2021?

Lord Siva var ved Zulu Award har været nomineret både som Årets Kunstner og som musiker med Årets Hit. Hans hits er bl.a. ”Paris”, og han sang et par af sine hits ”Solhverv”, der var et af de mest streamede numre sidste år, og ”Stjernerne” til liveshow i X-Factor i marts 2021.

Han har kort sagt etableret sig som en kunstner med tyngde på den danske musikscene, og den scene står 7. august på Bålhøj i Øster Brønderslev.