KDZ

Bålhøj Festival august 2022  

Køb billet

Aalborg-rap med KDZ

De hedder Benjamin, Joshua og Nakham, og tilsammen er de KDZ. De har alle tre travlt med studierne, men musikken er begyndt at fylde en hel del.

De 3 unge nordjyder fandt sammen via forskellige rap jams i Aalborg. Her kunne de hurtigt mærke hinandens styrker og talenter og dannede hurtigt gruppen KDZ. De har allerede optrådt live flere gange og er også blevet anbefalet af store navne som Sivas og Branco. Deres videoer er optaget i Aalborg, for byen betyder rigtig meget for drengene, og de bakkes også godt op af ANR.

De tre aalborgensiske drenge fra KDZ har rygende fart på, og de har indledt 2021 med deres nye single ’Up Next’. Med ganske få singler har KDZ allerede rundet 6,7 millioner streams på Spotify, og deres single “Bounce” indtog således den danske top50.

Nu kan de opleves på Bålhøj Festival 2021, hvor de lørdag 7. august bl.a. optræder sammen med bl.a. den aarhusianske rapgruppe HUNNID22 og Lord Siva. De øvrige kunstnere på festivalen er Jonah Blacksmith, Poul Krebs, The Blue Van, TELUS og Dirty Frank.