Jonah Blacksmith

Bålhøj Festival august 2022  

Køb billet

Jonah Blacksmith på Bålhøj Festival

Når Jonah Blacksmith lørdag 7. august klokken 14 åbner Bålhøj Festival i Øster Brønderslev bliver det deres anden optræden i byen. De spillede på festivalen første gang i 2017 kort før det Thy-baserede band for alvor slog igennem. Siden er det gået stærkt, og de har udgivet meget god musik siden. Bandet har også for nyligt optrådt på landsdækkende TV, bl.a. i forbindelse med “Kronprinsparrets Kulturpris 2020” på TV2 samt “Fællessang – hver for sig” på DR.

Festivalkoncerten er en del af deres stort anlagte “Brothers tour 2021”, hvor de bl.a. præsenterer musikken fra deres senest album “Brothers”, som har fået stor ros og anerkendelse fra både anmeldere og den hastigt voksende fanskare. Nogle af udtalelserne har været “Unik, behagelig og indbydende sound” (Gaffa 4/6). “På det nye album er barren sat nærmest tårnhøjt. Det er svært at sætte fingeren på noget, der ikke bare spiller, giver mening og i det hele taget lyder tæskegodt.” (Nordjyske 5/6).

Bandet siger selv: “Vi ser så meget frem til at spille for et stående, feststemt publikum, fri af den skygge, som har præget meget af det seneste år for os alle sammen i. Det bliver vildt spændende. Og så glæder vi os bare meget til, at vi kan skabe nye minder sammen i fællesskab.”

Bålhøj Festivalen glæder sig også rigtigt meget til endelig både at holde en musikfestival i de flotte rammer i bøgeskoven og til et dejligt genhør med Jonah Blacksmith.