fbpx

Emil Kruse

BÅLHØJ FESTIVAL 2020
er desværre
AFLYST
pga. coronavirus og regeringens nødvendige forholdsregler.

VI ER TILBAGE IGEN 2021!

 

 

Køb billet

Med endnu en ”Emil” – nemlig Emil Kruse – er der nu offentliggjort 5 kunstnere, som spiller på Bålhøj Festival 2020 lørdag 8. august. Ud over Emil Kruse, er det Emil Stabil samt Askling, som er musikgruppens tilbud målrettet til det yngre publikum. Dertil kommer Poul Krebs med band og Outlandish. Og der kommer endnu flere gode bands!

Emil Kruse har på trods af sin unge alder været en del af den danske musikscene i flere år. Først var det som den ene halvdel af grime-duoen “Sleng” og senere under navnet Aesthetic, hvor han lavede 90’er-inspireret hiphop. Senest har Emil Kruses lyd gået sin sejrsgang i samarbejde med Benjamin Hav. Med mere end 5.5 millioner streams har ”Air Tonight” fra 2019 vakt genkendelse og feststemning i hele Danmark. I 2019 underholdt han med nummeret ved X-Factor sammen med Benjamin Hav.

I 2016 udgav Emil Kruse debut EP’en “Slumromantiker” under eget navn, som blev rost til skyerne af størstedelen af den danske anmelderstab. Kruses musikalske univers kan bedst beskrives som melodiøse vokalstrofer akkompagneret af lige store dele sfæriske synth-flader og 80’er Moog-bas.

2016 var Emil Kruses store gennembrudsår. Her gjorde han sig den i grad bemærket. Både med singlerne ”Hvorhen”, ”Alt for Længe” og ”Hver Dag” og ikke mindst EP´en ”Slumromantiker”. Emil Kruse spiller fortsat for et voksende publikum – ”Air Tonight” har inspireret Emil Kruses egen tøjkollektion, som er sendt i butikkerne i et eksklusivt samarbejde med Storm Copenhagen. Han spillede bl.a. ”Hvorhen” på Roskilde Festival i 2018, og det kan høres her https://www.youtube.com/watch?v=wx0uMDIUM1g

I 2018 udsendte han bl.a. hitsene”Tæt på” og ”Svært/Så ved jeg” og de kan høres på diverse streamingtjenester – og ikke mindst live på Bålhøj Festival 2020 lørdag 8. august!