Poul Krebs

Bålhøj Festival august 2022  

Køb billet

Poul Krebs til Bålhøj Festival – endelig!

”Sådan nogen som os har jo brug for musikken, og den musik har vi tænkt sku’ være med Krebs!”

Sådan tænkte gruppen bag musikvalget til Bålhøj Festival, og derfor var der efter aflysningen i 2020 ubetinget genvalg til ham til årets festival den 7. august, hvor han som den tredje kunstner går på scenen sammen med sit fede band.

——————

Hvem kender ikke Poul Krebs?!! Med et kærligt lån fra en af Poul Krebs’ mange hits og gode sange er det en stor fornøjelse at præsentere Poul Krebs som en af musikerne på årets Bålhøj Festival.

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt , ”Maleren og delfinerne på bugten” og senest “Ingen grænser for kærlighed”

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet meget mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 25 albums (alt iberegnet) i alt solgt i langt over 1 million eksemplarer. Hans seneste album var planlagt til at blive præsenteret på hans jubilæumsturné, der er udsat til efteråret, men der er en forpremiere på Bålhøj Festival 2021.

Hans koncerter til oktober i Aalborg er allerede udsolgte, så tag til Øster Brønderslev 7. august og hør både ham og alle de andre bands