fbpx

Alexander Oscar

TAK FOR EN FORRYGENDE BÅLHØJ FESTIVAL ’19!

Vi ses igen lørdag 8. august 2020!

Køb billet

Endnu et rigtigt godt navn offentliggøres nu som kunstner på Bålhøj Festival 2019 i Øster Brønderslev lørdag 10. august!

Det er den unge danske sangskriver Alexander Oscar, der med rekordfart og med stor international opmærksomhed hurtigt har etableret sig som en af de mest spændende popartister.

For nylig udsendte han sit debutalbum “highs & lows” der er kulminationen på 3 års arbejde, med sange indspillet i Danmark, Sverige, Tyskland og England.

Med nummeret “Number” etablerede Alexander Oscar sig i 2018 på den danske musikscene med et brag – og med mere end 20 millioner streams er det en af årets mest spillede sange på både streaming og radio. Og I har med garanti alle sammen hørt det i radioen! Den nyeste single “Complicated” har cementeret hans position, og med mere end 3 millioner streams efter den første måned har vi kun set starten på det, der kan blive en international succes og et nyt dansk eksporteventyr.

Også live har Alexander Oscar udviklet sig stort, og han fik i forbindelse med Spot Festival store roser for sin stærke soul-pop vokal og for det gode sammenspil med sit band, der blev beskrevet som “af internationalt format” (Gaffa).

Alexander har netop spillet sit første udsolgte headline-show i København og kigger nu frem mod en omfattende sommerturné i Danmark og udlandet.

Alle kan glæde sig til at opleve Alexanders stærke vokal og charme, når hans fængende sangtekster og energi strømmer ud over scenekanten på Bålhøj Festival og tager publikum med storm, siger Mette Rask fra musikgruppen.